TEAMET BAKOM OH-GRUPPEN

LARS

VD

Lär känna Lars

Efter avslutad ingenjörsutbildning så valde jag en militär karriär där jag arbetade som officer på ubåt i nästan åtta år. Därefter var det dags att gå upp till ytan och då blev det inledningsvis som säljare och senare som säljchef i ett större internationellt företag.

Rätt snart tog intresset för bostäder över och nu efter nästan 34 år i branschen så kan man tänka att intresset svalnat och engagemanget minskat men så är det inte. Jag tycker det är ännu roligare och jag brinner verkligen för att utveckla våra varumärken och få möjligheten att ge fler och fler kunder ett nytt hem som är byggt med omtanke och stort engagemang från oss på optimalahem.

Att få möjligheten att leda företaget är för mig en stor förmån, den framåtanda och vilja till att förbättra utveckla och tänka framåt är en stor drivkraft inom organisationen. Vi vill inte bara ta en plats bland andra bostadsutvecklare, vi vill vara med och utveckla branschen.

På min fritid så umgås jag med familjen, barn och barnbarn. Lediga stunder spenderar vi gärna i sommarhuset i blekinge skärgård. Där blir det en och annan båttur och en del fiskande där metande efter abborre är ett avkopplande inslag under sommaren.

 

 

emil

Projektledare

MAJA

Affärsutvecklare

Lär känna Maja

Redan som 20 åring började jag arbeta i fastighetsbranschen. Intresset var avgörande för valet av utbildning till civilingenjör i Lantmäteri vid LTH. Idag är jag expert inom fastighetsrätt och fastighetsekonomi. Det jag tycker är allra roligast är att arbeta med mark- och exploateringsfrågor och har gedigen erfarenhet både inom kommunal som privat sektor.

Min roll som Affärsutvecklare inom Optimalahem-gruppen innebär att jag skall ha stenkoll på vad marknaden och snoka upp mark vi kan bebygga med bostäder. Jag skriver avtal och sköter alla kontakter med myndigheter och kommuner. Jag älskar mitt jobb och det går hand i hand med mina intressen för hus, inredning, färg och form. Jag driver sedan 2013 även ett eget designmärke där jag ritar, trycker upp och säljer tyg och kläder. 

ANDREAS

Entreprenadschef

JESSIKA

Entreprenadkoordinator

Mikael

Byggledare

KARSTEN

Marknadschef

Lär känna Karsten

Med 35 år i mäklarbranschen som registrerad fastighetsmäklare har jag god känsla för vad som är viktigt för människor i läget där man skall byta bostad. Min uppgift som marknadschef i bolaget är att se till att våra kunder och köpare får rätt information vid rätt tillfälle. Jag ser även till att en kompetent mäklare kopplas till oss i varje projekt för att säkerställa bra assistans till dig i ditt bostadsbyte.

På fritiden är jag mest i trädgården och jobbar eller är med barn och barnbarn och har ett härligt familjeliv.

AJNA

Marknadskommunikatör

Lär känna Ajna

Jag arbetar som marknadskommunikatör på företaget och kommer direkt från min utbildning inom Onlinemarknadsföring på Medieinstitutet. Tidigare har jag arbetat med försäljning från butik.

Min roll är att sköta allt som har med marknadsföring att göra, från hemsidor till sociala medier och helt enkelt att se till så att vi syns digitalt. Fritiden spenderar jag helst med att laga mat och umgås med min hund Teddy.

CHARLOTTE

Koordinator

Lär känna Charlotte

Med 17 år i fastighetsbranschen, varav 12 som fastighetsmäklare och 5 på OH-gruppen har jag god kunskap om såväl fastigheter som vad våra kunder vill ha och förväntar sig.

Ni har kontakt med mig från i stort sett början till slut. Jag är med och säkerställer material/underlag, sköter tillvalshanteringen och det är även vi som ses vid slutbesiktningen innan ni flyttar in i ert nya hem. Fritiden spenderas gärna med familjen i fritidshuset.

INGRID

Ekonomichef

Lär känna Ingrid

Med en magisterexamen i ekonomi från Lunds Universitet, drygt 20 års jobberfarenhet och en känsla för struktur håller jag ordning på ekonomin och redovisningen i bolaget och de av Optimalahem-bildadebostadsrättsföreningarna.

Fritiden ägnar jag åt barnen, hundpromenader, kallbad, träning och umgås med vänner och sen såklart allt annat som måste fixas.

ERICA

Redovisningsekonom

Lär känna Erica

Jag arbetar som redovisningsekonom på Optimalahem-gruppen och kommer direkt från min utbildning till Internationell Redovisningsekonom på Stockholms Internationella Handelsskola. Min uppgift i bolaget är att alla våra bostadsrättsföreningar ska känna sig trygga med vårt arbete med den ekonomiska förvaltningen, samt att sköta redovisning för våra bolag i koncernen.

Tidigare har jag jobbar inom service och tar nytta detta med mig in i min nya roll. Utöver min roll som redovisningsekonom brinner jag för träning. Jag har tränat voltige sedan jag var 6 år, men efter en skada har jag lagt min egen satsning på hyllan och lever nu vidare min dröm som tränare för ett juniorlag. 

Mija

Inredningsstylist

Denise

Ansvarig 1:A Villan

Markus

Säljare