Val och tillval

Nytt, fräscht, skönt! Nykänslan i ditt hem går faktiskt att ta på. Du skapar lätt ett personligt hem tack vare att vi har flera fina kostnadsfria val. Och för dig som vill lyxa till det lite extra finns även inredning till en extra kostnad att välja bland.

Mija Kinning sätter stilen

 

För oss på Optimalahem Gruppen är det viktigt att du får ett hem som verkligen känns som ditt. En plats som ger positiv energi, bra tankar och en skön känsla.

När du flyttar in i din nya bostad är grunden redan lagd. I ditt köp ingår en väl genomtänkt originalinredning som vår inredare Mija Kinning gjort. Mija har lång erfarenhet av inredning, både som programledare för ”Bygglov” TV4 och ”Roomservice” Kanal 5 där hon har inrett hem runt om i hela Sverige och hos oss har hon hjälpt alla våra kunder med sina val till sitt drömboende. Hon är känd för att inte gå på trender utan utgå från människorna som ska bo och leva i sina hem.

Vad ska jag tänka på när det gäller inredningsvalen? Vad passar bäst ihop? Hur ska jag få plats med alla möbler som jag redan har? Lugn! När det är dags att göra dina inredningsval så blir ni inbokade på ett möte med Mija, som hjälper er genom hela processen.

Kvalitetskök

För att hela familjen ska få tid och plats för sig själv utrustas ditt hus med sköna badrum på båda våningsplanen. Med kakel på väggarna och klinkers på golven blir det enkelt att hålla rent och fräscht. Du får också en praktisk groventré med tvättstuga. Här finns allt ni behöver för att ta hand om både kropps- och klädvård.

Bad & Tvätt

För att hela familjen ska få tid och plats för sig själv utrustas ditt hus med sköna och funktionella badrum. Med kakel på väggarna och klinkers på golven blir det enkelt att hålla rent och fräscht. Du får också en praktisk groventré med tvättstuga. Här finns allt ni behöver för att ta hand om både kropps- och klädvård.