Slutsålt projekt

 

Kvarteret i fågelperspektiv

Slutsålt projekt

 

 

1:A Villan Bostadsrätt i Skurup

Plats för naturnära familjeliv

Trivsamma Skurup ligger mitt i hjärtat av södra Skåne, mitt mellan Romeleåsens skogsklädda sluttningar och  sydkustens långa sandstränder. Här bor man naturskönt med småstadskänsla, nära hav och landsbygd men också på lagom avstånd till städer som Ystad, Trelleborg, Lund och Malmö. Med utmärkta kommunikationer via E65 och pågatåg erbjuder Skurup ett attraktivt pendlingsavstånd till arbetsplatser i hela Öresundsregionen. 

I Skurups tätort finns allt man behöver för bekvämt vardagsliv. Mataffärer, butiker, banker och restauranger. För barnfamiljen erbjuds bra förskolor, grundskolor F–9 och en gymnasieskola med yrkesinriktade program. När skoldagen är slut kan barnen välja bland ett brett utbud av föreningar och fritidsaktiviteter. Ridning, bågskytte, fotboll och scouting är bara några av de aktiviteter som erbjuds. På Kulturskolan Skurup undervisas i sång, dans och cirkus. 

Omgivningarna kring Skurup har också mycket att bjuda på i form av naturupplevelser och förströelser. I närbelägna Abbekås finns den pittoreska hamnen med en mysig hamnkrog. En bit utanför byn ligger du en bra golfbana. I byarna runt omkring hittar du trevliga gårdsbutiker och mysiga caféer finns att besöka längs med vägarna. På Svaneholms Slott arrangeras både konstutställningar och konserter. Ta med familjen och utforska de fina vandringsleder som omger slottet. Sommartid tar ni med fördel cykeln ner till de vackra stränderna vid Mossbystrand och Bingsmarken. Föredrar du poollivet så väljer du friluftsbadet med minigolf och beachvolley, som ligger precis bredvid idrottshallen.

Fakta

Befolkningsmängd: Cirka 8 500
Avstånd: Skurup-Malmö Airport 18 km, Ystad 25 km, Malmö 38 km

Skurup  centrum

Välkommen till härliga Skurup

125 kvm med 3–4 sovrum

Trädgård med uteplats

Familjevänligt kvarter i centrum

Matlagningsglädje i nytt kök

Säg Hej!

till din personliga inredningsdesigner

Grattis. Du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo. Nu återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen. Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touche på din nya bostad. 

Tänk på att! Ju tidigare du bokar din bostad – ju större möjligheter har du att påverka din inredning.