Skurup 2 – slutsålt projekt

Rum

3-4 rum

l

Boyta

100 kvm

Inflytt

2023

Logotyp

Livet i Skurup

Trivsamma Skurup ligger mitt i hjärtat av södra Skåne, mitt mellan Romeleåsens skogsklädda sluttningar och  sydkustens långa sandstränder. Här bor man naturskönt med småstadskänsla, nära hav och landsbygd men också på lagom avstånd till städer som Ystad, Trelleborg, Lund och Malmö.

Kommunikation

Med utmärkta kommunikationer via E65 och pågatåg erbjuder Skurup ett attraktivt pendlingsavstånd till arbetsplatser i hela Öresundsregionen. För dig som drar till sydligare breddgrader på vintern så är Skurup Airport väldigt nära!

Närområdet

Omgivningarna kring Skurup har också mycket att bjuda på i form av naturupplevelser och förströelser. I närbelägna Abbekås finns den pittoreska hamnen med en mysig hamnkrog. En bit utanför byn ligger du en bra golfbana. I byarna runt omkring hittar du trevliga gårdsbutiker och mysiga caféer finns att besöka längs med vägarna. På Svaneholms Slott arrangeras både konstutställningar och konserter. Ta med familjen och utforska de fina vandringsleder som omger slottet. Sommartid tar ni med fördel cykeln ner till de vackra stränderna vid Mossbystrand och Bingsmarken. Föredrar du poollivet så väljer du friluftsbadet som ligger precis bredvid idrottshallen.

Din personliga inredningsdesigner

När du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo på återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen! Grunden är lagd tack vare Optimalahems originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från Optimalahem ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touch på din nya bostad. 

Skurup Västeräng