Slutsålt projekt

 Här kan hela familjen trivas i två hela plan om cirka 122 kvm med 3–4 sovrum.

Fast pris
1 995 000 kr

Avgift: 5 560 kr/mån

 

Fast pris:1 995 000 kr

Avgift: 5 560 kr/mån

Ett hus kvar!
Nya hem i sköna Skivarp!

Här kan hela familjen trivas i två hela plan om cirka 122 kvm med 3–4 sovrum.

1:A Villan bostadsrätt

Skönt vardagsliv i Skivarp

Välkommen till denna underbara lantliga ort som ligger på landsvägen som besjöngs av Edvard Persson år 1939.

Skivarp har kvar foten i det gamla jordbrukslandskapet med böljande åkrar och fält runt byn, med det småskaliga och vänliga kvar med ”alla känner alla” mentaliteten. Barnen är trygga och man delar ansvaret för att ordna bullar och saft till egna och grannars ungar.

Det moderna Skåne växer så det knakar runt Skivarp och nu ska även vi bygga nya härligt moderna radhus i byn. Skurups kommun som Skivarp är en del av,  är en kommun på mycket stark frammarsch, väl utbyggd kommunal service i form av bra skolor och dagis, bra service i centralorten med allt man behöver. I Skivarp har man nära till allt. Ystad och Malmö inom pendelavstånd samt bara 4 km ner till superhärliga stränder i Abbekås, lagom cykelavstånd efter after beachen! Förskolan är en trygg plats för era barn att växa upp i och så här skriver de om sig själva:

Blåklintens förskola
Vi är en naturnära förskola med en utemiljö som är inramad med träd och lummig grönska, som inspirerar till lek och lärande. Vår förskola ska vara en plats där alla känner sig välkomna. Där man är delaktig, känner tillit till varandra och sig själv, samt upplever trygghet, glädje och framtidstro.

Skivarp är en ort med riktigt gamla anor, kyrkan i byn är från 1100-talet! Gästis var så tidigt som 1680 ett välkänt rastställe för farande på de skånska landsvägarna, än idag kan man få sig en riktigt fin gåsamiddag på gästiset. En av de mest namnkunniga från orten är kanske folkkära Anne Lundberg, känd bland annat från Antikrundan som är en trogen Skivarpsbo.

Jasminvägen

Välkommen till härliga Skivarp!

122 kvm i 2 hela plan

Nytt, fräscht & funktionellt

Plats för hela familjen

Säg Hej!

till din personliga inredningsdesigner

Grattis. Du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo. Nu återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen. Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touche på din nya bostad. 

Tänk på att! Ju tidigare du bokar din bostad – ju större möjligheter har du att påverka din inredning.

”Kärlek vid första ögonkastet. Precis som din första nalle.”

Kontakta våra mäklare för bokning och mer information!

Rasmus Persson
Ansvarig mäklare
0734-24 63 37
rasmus.persson@fastighetsbyran.se

Malin Brönjemark
Extra kontaktperson
0734-24 60 73
malin.bronjemark@fastighetsbyran.se