Nya hem i Skivarp

Slutsålt projekt

Rum

4-5 rum

l

Boyta

122 kvm

Inflytt

2023

Logotyp

Livet i Skivarp

Det moderna Skåne växer så det knakar runt Skivarp och nu ska även vi bygga nya härligt moderna radhus i byn. Skurups kommun som Skivarp är en del av,  är en kommun på mycket stark frammarsch, väl utbyggd kommunal service i form av bra skolor och dagis, bra service i centralorten med allt man behöver.

 

I Skivarp har man nära till allt. Ystad och Malmö inom pendelavstånd samt bara 4 km ner till superhärliga stränder i Abbekås, lagom cykelavstånd efter after beachen! 

 

Din personliga inredningsdesigner

När du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo på återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen! Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touch på din nya bostad.

Skivarp, Skurup kommun