Slutsålt projekt

Enplans parhus med härlig uteplats

Slutsålt projekt

Projektet är nu slutsålt

Optimala hem i Munka Ljungby

Småstaden med vackra omgivningar

I lantliga Munka Ljungby, 7 km öster om Ängelholm, planerar vi att bygga 10 parhus. Här bor du på ett toppläge i Skåne med fantastiskt fina omgivningar samtidigt som du bor nära allt du behöver i vardagen.

De nybyggda parhusen kommer att ligga på Sofierogatan i Munka Ljungby. I byn finns välsorterad matbutik, bageri, bibliotek och simhall. Vi har tidigare byggt etapp 1 och kommer nu att färdigställa etapp 2. En nybyggd bostad ger dig tid över till annat. Inget renoveringsarbete väntar – utan allt är nytt och tipptopp när du flyttar in. Samtidigt som du har Helsingborg, Ängelholm och Halmstad inom pendelavstånd bor du i lantlig, familjär miljö. Närmaste busshållplats är vid Ljungsgårdsleden där buss 510 går till Klippan-Ängelholm. Önskar du åka lite längre ut i världen finns buss, tåg eller flyg lättillgängligt. Ängelholm ligger vid Europavägarna 6 och 20. Pågatågen finns både norrut till Båstad, Halmstad, Göteborg och söderut till Helsingborg, Malmö och Kastrup/ Köpenhamn. Lite kuriosa är att den välkände svenske skådespelaren och komikern Jarl Borssén har växt upp här i byn. Även Ragnar Skanåker, OS-medaljör i pistolskytte har upptäckt skönheten med Munka Ljungby och har idag en bostad i byn.

preliminära planlösningar
Enplanshuset bjuder på en smart och välplanerad planlösning. Här finns två sovrum, badrum med tvättavdelning och gäst-wc. Vardagsrum i en öppen planlösning med ett snyggt kök i vinkel som har kontakt med övriga sociala ytor. I vardagsrummet bjuder de stora fönsterpartier på ett härligt ljusinsläpp. Från altandörren kommer man ut till trädäcket som blir som ett extra rum för både frukost i den värmande solen eller härliga grillkvällar i goda vänners lag. För den som önskar erbjuds en alternativ planlösning med ett ytterligare sovrum/arbetsrum.

Bekvämt boende i Munka Ljungby

3 till 4 rum & kök, 100 kvm

Nytt, fräscht & funktionellt

Tid över för annat

Tre bra skäl att bo i Optimala hem

Utsidan

Tänk dig ett hem du äger själv, nytt och underhållsfritt med ett skönt trädäck och förråd. Liten täppa du sköter innan frukost! Husen och dess underhåll (när de första åren har gått) sköts av föreningen. Du ska bara fortsätta göra det du har lust till!

Insidan

Tänk dig ett hem där det är varmt och skönt på golvet, överallt! Där det inte drar samt är behagligt tyst. Där luften byts ut flera gånger om dagen utan att du behöver vädra. Så är det att bo i ett Optimalt hem!

Pengar till annat

Tänk dig ett hem som det kostar ca 4000 kronor att värma upp per år. Ett hem som inte kräver tusenlappar i underhåll varje år. Ett hem som är så lätt att städa att du kan låta bli att köpa tjänsten. Så är det i ett Optimalt hem!

Designat och klart

Ditt nya hem är designat av Mija Kinning från Bygglov

När du flyttar in i ditt nya hem i Munka Ljungby är det bara att njuta av vardagslyxen i en bostad från Optimala hem. Du får ett nyckelfärdigt boende där vår duktiga inredningsdesigner Mija Kinning, känd från bland annat TV4s Bygglov, har komponerat en modern och stilsäker inredning. För dig återstår bara det roliga. Att sätta din egen personliga stil på ditt nya hem. Här finns ett unikt tillfälle att förvärva ett nyproducerat hem till fast pris, ingen stress, ingen budgivning och med fast inflyttningsdag!

Ett Optimalt hem ska vara en bra affär

Vi har genom åren skapat över 35 bostadsrättsföreningar i Skåne och sammantaget 500 bostadsrätter till Skåningar. Vi har hittat rätt när det gäller kvalitet och pris, bra standard och bra lägen på de hus som vi bygger. Det har gjort att de alltid varit attraktiva och lättsålda för oss,  än mer lättsålda för dem som köpt, att de dessutom har gjort en rejäl vinst på sina hus är väldigt trevligt tycker vi.