Slutsålt projekt!

 2 plan och 124 kvm boyta med trädgård.

Inflytt mars –  2023!

Slutsålt projekt!

 2 plan och 124 kvm boyta med trädgård.
Inflytt Mars 2023!

Öllsjö

Familjeliv i mysiga Öllsjö!

I Öllsjö bor man som man gjorde förr. Det småskaliga där man känner sina grannar och ungarna springer mellan husen. Den perfekta placeringen några km från Kristianstad gör att man kan ta fördel av storstadens service men ändå slippa nackdelarna. Skolan ligger inbäddad i villakvarteren och har tydliga mål med sin verksamhet. Den är välkänd och populär i trakten. För dig och dina barn blir det smidigt då barnen inte behöver korsa någon väg för att komma till skolan.

https://www.kristianstad.se/sv/barn-och-utbildning/forskola/forskolor/ollsjo-forskola/

https://www.kristianstad.se/sv/barn-och-utbildning/grundskola/grundskolor/ollsjoskolan/

I Öllsjö lever man ett gott liv med närhet till naturen och riktigt goda förbindelser med omvärlden. Den nyutbyggda motorvägen till Malmö tar dig nu från Öllsjö ner till Malmö på bara 40 minuter, fullt överkomligt pendelavstånd helt enkelt. Från Kristianstad har man såklart tågförbindelser som är superbra med övriga omvärlden.

I Öllsjö är det nära till sportaktiviteterna, det finns ett stort utbud av allsköns sport inom radien av några kilometer. Skepparslövs Golfklubb är en av möjligheterna som ligger nära. Hammarsjön, som ligger några kilometer från Öllsjö är ett självskrivet utflyktsmål

Välkommen till härliga Öllsjö

125 kvm med 3–4 sovrum

Trädgård med uteplats

Rum till hela familjen

Matlagningsglädje i nytt kök

Planlösning Öllsjö
Planlösning Öllsjö

Säg Hej!

till din personliga inredningsdesigner

Grattis. Du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo. Nu återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen. Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touche på din nya bostad. 

Tänk på att! Ju tidigare du bokar din bostad – ju större möjligheter har du att påverka din inredning.

Kontakta Mäklare Lena Fridlund Danielsson

Kontakta mäklaren!

070-865 01 01

Carina Back,
Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån