Slutsålt projekt

Rum

5 rum

l

Boyta

124 kvm

Inflytt

Våren 2023

Logotyp

Livet i Öllsjö

Familjeliv i mysiga Öllsjö!

I Öllsjö bor man som man gjorde förr. Det småskaliga där man känner sina grannar och ungarna springer mellan husen. Den perfekta placeringen några km från Kristianstad gör att man kan ta fördel av storstadens service men ändå slippa nackdelarna. 

Kommunikation

I Öllsjö lever man ett gott liv med närhet till naturen och riktigt goda förbindelser med omvärlden. Den nyutbyggda motorvägen till Malmö tar dig nu från Öllsjö ner till Malmö på bara 40 minuter, fullt överkomligt pendelavstånd helt enkelt. Från Kristianstad har man såklart tågförbindelser som är superbra med övriga omvärlden.

Skola

Den välkända skolan ligger inbäddad i villakvarteren och har tydliga mål med sin verksamhet, och för barnen blir det smidigt då de inte behöver korsa någon väg för att komma till skolan.

https://www.kristianstad.se/sv/barn-och-utbildning/forskola/forskolor/ollsjo-forskola/

https://www.kristianstad.se/sv/barn-och-utbildning/grundskola/grundskolor/ollsjoskolan/

Din personliga inredningsdesigner

När du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo på återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen! Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touch på din nya bostad.

Öllsjö, Kristianstads kommun

Kontakta Mäklare Lena Fridlund Danielsson

Kontakta mäklaren!

070-865 01 01

Carina Back
Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån