Bo för alltid eller njut av fritiden i ett skönt hem vid havet i Norje.

Fast pris 2 295 000kr
Avgift 4427 kr/mån

Enplans parhus med härlig uteplats

Bo för alltid eller njut av fritiden i ett skönt hem vid havet i Norje!

Optimalahem logotyp

Optimala Hem i Norje

Nya hem nära bad i Norje!

Vi pratar här om ett toppläge i början på den östliga kuststräckan, precis intill Norje havsbad finner ni 12 välbyggda och härliga Optimalahem.

Beläget bara 12 km från Sölvesborg och 19 km från Karlshamn utgör platsen en utmärkt utgångpunkt oavsett om man jobbar västerut eller söderut. Pendlingen är snabb och enkel med bil eller buss. För dig som kommer från inlandet och letar en semesterpärla att nyttja år ut och år in så är det bara 10 mil till centralorten Växjö, perfekt avstånd för att packa bilen fredag efter jobbet och sen njuta av ett dopp i havet innan grillningen på fredagskvällen. Till Hässleholm är det ca 70 km och Kristianstad 30 km.

Pukaviksbukten utgör början på den skärgård som sträcker sig hela vägen upp till Kalmar via Karlskrona. Har man båt så är det bara att börja njuta av en ny ö varje helg, känner man inte för båten så finns det ett otal vikar och skär att leta sig fram till med bil och till fots. Kort sagt ett naturparadis som inte lämnar någon missnöjd eller oberörd.

Husen ligger intill havsbadet i Norje som är en välkänd plats med lång historia av dans, sång och badande. Det räcker att googla en liten stund så är man försjunken i alla de roliga historier som finns kring dansbanan (svartbygget) och hur björkar var på väg ut i havet i vinterstormarna.

Fast pris: 2 295 000kr
Avgift 4495 kr/mån

Fritidshus eller ditt drömhem?

Välkommen in!

3 till 4 rum & kök, 100 kvm

Precis intill Norje havsbad

Nytt, fräscht & funktionellt

Vardagslyx

Tid över för annat

Designat och klart

Ditt nya hem är designat av Mija Kinning

När du flyttar in i ditt nya hem  är det bara att njuta av vardagslyxen i en bostad från Optimalahem. Du får ett nyckelfärdigt boende där vår duktiga inredningsdesigner Mija Kinning, känd från bland annat TV4s Bygglov, har komponerat en modern och stilsäker inredning. För dig återstår bara det roliga. Att sätta din egen personliga stil på ditt nya hem. Här finns ett unikt tillfälle att förvärva ett nyproducerat hem till fast pris, ingen stress, ingen budgivning och med fast inflyttningsdag!

Tre bra skäl att bo i Optimalahem

Utsidan

Tänk dig ett hem, nytt och underhållsfritt med ett skönt trädäck och förråd. Liten täppa du sköter innan frukost! Husen och dess yttre underhåll sköts av föreningen. Du ska bara fortsätta göra det du har lust till!

Insidan

Tänk dig ett hem där det är varmt och skönt på golvet, överallt! Där det inte drar samt är behagligt tyst. Där luften byts ut flera gånger om dagen utan att du behöver vädra. Så är det att bo i ett Optimalt hem!

Pengar till annat

Tänk dig ett hem som det kostar ca 4000 kronor att värma upp per år. Ett hem som inte kräver tusenlappar i underhåll varje år. Ett hem som är så lätt att städa att du kan låta bli att köpa tjänsten. Så är det i ett Optimalt hem!

Enplanshuset bjuder på en smart och välplanerad planlösning. Här finns två sovrum, badrum med tvättavdelning och gäst-wc. Vardagsrum i en öppen planlösning med ett snyggt kök i vinkel som har kontakt med övriga sociala ytor. I vardagsrummet bjuder de stora fönsterpartier på ett härligt ljusinsläpp. Från altandörren kommer man ut till trädäcket som blir som ett extra rum för både frukost i den värmande solen eller härliga grillkvällar i goda vänners lag. För den som önskar erbjuds en alternativ planlösning med ett ytterligare sovrum/arbetsrum.

Kontakta mäklarna!

072-387 35 06

Lars Petersson
Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån

0708 55 66 37

Filip Persson
Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån