Enplanshem vid havet i Norje

Rum

3-4 rum

l

Boyta

100 kvm

Inflytt

2023

Pris

Fast pris: 2 295 000

Avgift: 4 927 kr/mån
Logotyp

Livet i Norje

I början på den östliga kuststräckan, precis intill Norje havsbad ska vi bygga 12 välbyggda och härliga Optimalahem.

Pukaviksbukten utgör början på den skärgård som sträcker sig hela vägen upp till Kalmar via Karlskrona. Har man båt så är det bara att börja njuta av en ny ö varje helg, känner man inte för båten så finns det ett otal vikar och skär att leta sig fram till med bil och till fots. Kort sagt ett naturparadis som inte lämnar någon missnöjd eller oberörd.

Kommunikation

Beläget bara 12 km från Sölvesborg och 19 km från Karlshamn utgör platsen en utmärkt utgångpunkt oavsett om man jobbar västerut eller söderut. Pendlingen är snabb och enkel med bil eller buss.

För dig som kommer från inlandet och letar en semesterpärla att nyttja år ut och år in så är det bara 10 mil till centralorten Växjö, perfekt avstånd för att packa bilen fredag efter jobbet och sen njuta av ett dopp i havet innan grillningen på fredagskvällen. Till Hässleholm är det ca 70 km och Kristianstad 30 km.

Närområdet

Husen ligger intill havsbadet i Norje som är en välkänd plats med lång historia av dans, sång och badande. Det räcker att googla en liten stund så är man försjunken i alla de roliga historier som finns kring dansbanan (svartbygget) och hur björkar var på väg ut i havet i vinterstormarna.

Din personliga inredningsdesigner

När du köper en bostadsrätt från Optimalahem ingår en noga utvald inredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. 

Norje, Sölvesborgs kommun