Slutsålt

Vid underbara Magnarps strand bygger Optimala hem attraktiva enplanshus om generösa 3 rok, 100 kvm. Ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett havsnära drömhem med bostadsrätt, till fast pris och med snabb inflyttning.

Fast pris: 2 395 000 kr

Flytta in i sommar

Vid underbara Magnarps strand bygger vi attraktiva enplanshus om generösa 3 rok, 100 kvm. Ett fantastiskt tillfälle att förvärva ett havsnära drömhem med bostadsrätt, till fast pris och med snabb inflyttning.

Kontakta oss för mer information

Vill du veta mer om våra drömbostäder vid Skäldervikens strand? Fyll i formuläret så kontaktar vi dig inom kort.

Eller ring!

0708-160 366

Optimala hem, Karsten Johansen

Optimala hem i Magnarp etapp 3

Bo granne med havet

I härliga Magnarps strand bor du i en idyllisk lantlig miljö, nära stad, strand och hav. Här har du alla förutsättningar att förälska dig: i bykänslan och den inbjudande atmosfären, i närheten till naturen och havet och såklart i de fina, nya vännerna som du kommer att träffa.

Magnarps strand ligger vackert på Bjärehalvöns sydsida med utsikt mot Kullaberg, endast en mil utanför Ängelholm. Livet i Magnarps strand är lugnt, tryggt och bekvämt. Ett stenkast från din bostad ligger Skäldervikens strand med fina små badplatser och en liten småbåtshamn med fiskbutik och restaurang. I Vejbystrand finns butiker, restauranger, vårdcentral och övrig service.

Här har du nära till Ängelholm, Båstad och Torekov. Till tågstationen i Barkåkra cyklar du på en kvart. Ängelholms flygplats är endast 10 minuters bilresa bort. Båstad och Helsingborg ligger på knappt två respektive fyra mils avstånd och Malmö på en timmes bilresa från Magnarps strand. Du har sex minuter med bil till livsmedelsbutiken i Vejbystrand, på 15 minuter är du i centrala Ängelholm och till stranden cyklar du på mindre än fem minuter.

Välkommen till vackra Magnarps strand

3 rum & kök, 100 kvm

Nytt, fräscht & funktionellt

Tid över för annat

Tre bra skäl att bo i Optimala hem

Utsidan

Tänk dig ett hem som du äger själv och kan ta del av värdeökningen på, MEN som någon annan till stor del sköter. Som är klimatsmart och nytt.  Med en trädgård du fixar till innan frukost. Så är det att bo i ett Optimalt hem!

Insidan

Tänk dig ett hem där det är varmt och skönt på golvet, överallt! Där det inte drar samt är behagligt tyst. Där luften byts ut flera gånger om dagen utan att du behöver vädra. Så är det att bo i ett Optimalt hem!

Pengar till annat

Tänk dig ett hem som det kostar ca 3500 kronor att värma upp per år. Ett hem som inte kräver tusenlappar i underhåll varje år. Ett hem som är så lätt att städa att du kan låta bli att köpa tjänsten. Så är det i ett Optimalt hem!

Designat och klart

Ditt nya hem är designat av Mija Kinning från Bygglov

Redan i juli kan du flytta in i ett av våra strandnära hus i Magnarp. Du får ett nyckelfärdigt boende där vår duktiga inredningsdesigner Mija Kinning, känd från bland annat TV4s Bygglov, har komponerat en modern och stilsäker inredning. För dig återstår bara det roliga. Att sätta din egen personliga stil på ditt nya hem. Här finns ett unikt tillfälle att förvärva ett nyproducerat hem till fast pris, ingen stress, ingen budgivning och med fast inflyttningsdag!

Ett Optimalt hem ska vara en bra affär

Vi har genom åren skapat över 35 bostadsrättsföreningar i Skåne och sammantaget 500 bostadsrätter till Skåningar. Vi har hittat rätt när det gäller kvalitet och pris, bra standard och bra lägen på de hus som vi bygger. Det har gjort att de alltid varit attraktiva och lättsålda för oss,  än mer lättsålda för dem som köpt, att de dessutom har gjort en rejäl vinst på sina hus är väldigt trevligt tycker vi.

40% värdestegring första året!

Senast kända försäljning är i Veberöd där ett av våra hus, som uppläts den 7 mars 2019 för 1 895 000 kr, såldes för 2 650 000 kr den 29 januari 2020. ca 40 % i värdeökning på 11 månader. Det är inte ett unikt exempel utan faktiskt ett normalt resultat av de flesta försäljningar som skett av våra Optimala hem!