Jonstorp 4

Slutsålt projekt

Rum

5 rum

l

Boyta

124 kvm

Inflytt

Våren 2022
Logotyp

Livet i Jonstorp

Trivsamma Jonstorp ligger vackert beläget vid porten till Kullabygden, vid Skäldervikens strand cirka 8 kilometer norr om Höganäs. Här bor man harmoniskt och lugnt med vackra naturupplevelser, badstränder och aktiviteter inom nära räckhåll.

I samhället finns allt som behövs för en bekväm och trygg vardag; skola och förskolor, aktiva idrottsföreningar, matbutik och gästgivaregård. 

Kommunikation

Jonstorp ligger strategiskt bra till för dagpendling. Med ca 10 minuter till E6:an är du snart i Helsingborg eller Ängelholm. Från centrum går busslinje 224 mot Arild och 225 som tar dig till Ängelholm eller Höganäs och vidare mot Helsingborg.

Skola
  • Förskola: Havets förskola och Revets förskola
    Grundskola: Jonstorpsskolan åk F-9

Din personliga inredningsdesigner

När du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo på återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen! Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touch på din nya bostad.

Jonstorp, Höganäs kommun

Ulrika Sörensen, mäklare

Kontakta mäklaren!

070-978 19 19

Ulrika Sörensen, Fastighetsmäklare på Mäklarhuset