Endast ett hus kvar!

Äntligen ska det byggas nya, bekväma bostäder på naturnära läge i härliga Hörby.
Vid Stattenavägen ska vi bygga 12 attraktiva enplanshus om 3–4 rum & kök, 100 kvm.

Pris 2 195 000 kr, Avgift 4400 kr/mån.

 

Enplans parhus med härlig uteplats

Endast ett hus kvar!

Äntligen ska det byggas nya, bekväma bostäder på naturnära läge i härliga Hörby.
Vid Stattenavägen ska vi bygga 12 attraktiva enplanshus om 3–4 rum & kök, 100 kvm.

Pris 2 195 000 kr, Avgift 4400 kr/mån.

 

Vill du veta mer om våra enplanshus
i härliga Hörby?

Ring: 0701-646 722

Erik Timner, mäklare Bjurfors

Optimala hem i Hörby

Småstaden i hjärtat av Skåne

Hörby är en gedigen småstad i hjärtat av Skåne. Här bor och trivs man i en ort med starka historiska rötter och centralortens fördelar med butiker, skolor och service alldeles nära inpå ett naturskönt landskap med skogar, sjöar och öppna fält.

Hörby ligger på ett centralt läge i Mellanskåne. E22 löper genom Hörby kommun och binder samman hela nordöstra Sverige med kontinenten. Det gör det enkelt och smidigt att pendla till arbetsplatser och skolor i regionen. Till t ex Lund och Kristianstad tar det endast cirka 30 minuter med bil.

I kommunen bor ca 15 000 människor varav cirka hälften i Hörby tätort. I Hörby finns ett bra utbud av butiker, bank och annan service. Här finns också restauranger och caféer, ett flertal stormarknader, systembolag, flera bilaffärer, verkstäder och sportbutik. Runt Gamla och Nya Torg finns rester av ursprungliga Hörby. Stora Hotellet, som idag rymmer ett B&B och flera andra verksamheter, är en imponerande byggnad uppförd 1901.

För barnfamiljen har Hörby mycket att erbjuda. Bra förskolor och grundskolor, tillsammans med ett rikt föreningsliv med många aktiviteter, gör orten till en bra plats att växa upp på. Ungdomarna kan väja mellan yrkesgymnasium på hemmaplan eller att ta sig till närbelägna gymnasieskolor i t ex Lund.

Kroppen tar du hand om på Hörby Sportcenter och Lågedammsbadet med både Friskis & Svettis och bowling. Eller varför inte ta en sakta jogg till närbelägna Karnas Backe, värm upp på det fina utegymmet och fortsätt med en löptur under de högresta bokarna.

Under sommarhalvåret anordnas flera uppskattade evenemang i Hörby. Det största, Hörby Marknad, sägs vara Skånes äldsta med anor från 1760-talet där de centrala gatorna mellan Gamla och Nya torg förvandlas till marknadsplats. Kulturkalaset är en folkfest med kultur i fokus. I landskapet kring Hörby finns mycket att upptäcka. Här kan du botanisera bland ståtliga slott, svalkande sjöar och spännande skogar. Skånes Djurpark, Frostavallen och Fulltofta strövområden, Hörby Marknad, Stockamöllan Jazz & Swing Festival och Bosjöklosters evenemang lockar tusentals människor varje år. Och allt är nära.

Optimala hems 12 parhus vid Stattenavägen

Bekväma enplanshus vid Stattenavägen

preliminära planlösningar

Enplanshuset bjuder på en smart och välplanerad planlösning. Här finns två sovrum, badrum med tvättavdelning och gäst-wc. Vardagsrum i en öppen planlösning med ett snyggt kök i vinkel som har kontakt med övriga sociala ytor. I vardagsrummet bjuder de stora fönsterpartier på ett härligt ljusinsläpp. Från altandörren kommer man ut till trädäcket som blir som ett extra rum för både frukost i den värmande solen eller härliga grillkvällar i goda vänners lag. För den som önskar erbjuds en alternativ planlösning med ett ytterligare sovrum/arbetsrum.

Bekvämt boende i Hörby

3 till 4 rum & kök, 100 kvm

Nytt, fräscht & funktionellt

Tid över för annat

Tre bra skäl att bo i Optimala hem

Utsidan

Tänk dig ett hem du äger själv, nytt och underhållsfritt med ett skönt trädäck och förråd. Liten täppa du sköter innan frukost! Husen och dess underhåll (när de första åren har gått) sköts av föreningen. Du ska bara fortsätta göra det du har lust till!

Insidan

Tänk dig ett hem där det är varmt och skönt på golvet, överallt! Där det inte drar samt är behagligt tyst. Där luften byts ut flera gånger om dagen utan att du behöver vädra. Så är det att bo i ett Optimalt hem!

Pengar till annat

Tänk dig ett hem som det kostar ca 4000 kronor att värma upp per år. Ett hem som inte kräver tusenlappar i underhåll varje år. Ett hem som är så lätt att städa att du kan låta bli att köpa tjänsten. Så är det i ett Optimalt hem!

Designat och klart

Ditt nya hem är designat av Mija Kinning från Bygglov

När du flyttar in i ditt nya hem i Hörby är det bara att njuta av vardagslyxen i en bostad från Optimala hem. Du får ett nyckelfärdigt boende där vår duktiga inredningsdesigner Mija Kinning, känd från bland annat TV4s Bygglov, har komponerat en modern och stilsäker inredning. För dig återstår bara det roliga. Att sätta din egen personliga stil på ditt nya hem. Här finns ett unikt tillfälle att förvärva ett nyproducerat hem till fast pris, ingen stress, ingen budgivning och med fast inflyttningsdag!

Hälsa på hos Brita och Ulf i ett Optimala hem i Jonstorp

Ett Optimalt hem ska vara en bra affär

Vi har genom åren skapat över 35 bostadsrättsföreningar i Skåne och sammantaget 500 bostadsrätter till Skåningar. Vi har hittat rätt när det gäller kvalitet och pris, bra standard och bra lägen på de hus som vi bygger. Det har gjort att de alltid varit attraktiva och lättsålda för oss,  än mer lättsålda för dem som köpt, att de dessutom har gjort en rejäl vinst på sina hus är väldigt trevligt tycker vi.