Slutsålt projekt

Rum

3-4 rum

l

Boyta

100 kvm

Inflytt

2023

Logotyp

Livet i Hörby

Småstaden i hjärtat av Skåne!

Hörby är en gedigen småstad i hjärtat av Skåne. Här bor och trivs man i en ort med starka historiska rötter och centralortens fördelar med butiker, skolor och service alldeles nära inpå ett naturskönt landskap med skogar, sjöar och öppna fält.

I kommunen bor ca 15 000 människor varav cirka hälften i Hörby tätort. 

Kommunikation

Hörby ligger på ett centralt läge i Mellanskåne. E22 löper genom Hörby kommun och binder samman hela nordöstra Sverige med kontinenten. Det gör det enkelt och smidigt att pendla till arbetsplatser och skolor i regionen. Till t ex Lund och Kristianstad tar det endast cirka 30 minuter med bil.

Närområdet

 Hörby finns ett bra utbud av butiker, bank och annan service. Här finns också restauranger och caféer, ett flertal stormarknader, systembolag, flera bilaffärer, verkstäder och sportbutik. Runt Gamla och Nya Torg finns rester av ursprungliga Hörby. Stora Hotellet, som idag rymmer ett B&B och flera andra verksamheter, är en imponerande byggnad uppförd 1901.

Din personliga inredningsdesigner

När du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo på återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen! Grunden är lagd tack vare Optimalahems originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från Optimalahem ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touch på din nya bostad. 

Hörby kommun