Furulund etapp 2

Rum

6 rum

4-5 sovrum

l

Boyta

138 kvm

Pris

Från 3 195 000 kr

Avgift: 7700 kr/mån

Furulund etapp 2

Efter en lyckad försäljning i etapp 1 säljstartar vi nu etapp 2 i härliga Furulund! 

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun. Livet i Furulund är lugnt, tryggt och passar familjen som inte vill bo allt för långt från storstadens puls. Här lever man ett gott liv med närhet till naturen och till storstadens service.

Ett miljövänligt boende

Vi vill göra ditt bostadsköp tryggare och mer energieffektivt. I Furulund etapp 2 ingår därför solceller för samtliga hus i projektet. Genom att installera solceller på taken kommer vi att ta till vara på solens strålar, producera el och sänka elkostnaderna för de boende.

Solcellerna genererar 5 000 kWh/år per hus och huset förbrukar 4 200 kWh/år i uppvärmning.

Kommunikation

Med en kvarts bilresa till Lund och ytterligare 10 minuter till Malmö bor man på ett utmärkt pendelavstånd. För tonåringarna går bussarna smidigt till Lunds olika gymnasieskolor, och för de yngre erbjuder orten flera bra skolor.

Skola
  • Ljungenskolan (år F – 6)
  • Lackalänga skola (år F – 6)
Service

Med endast 10 minuters bilresa når man Center Syd som erbjuder butiker, restauranger och större matbutiker.

Säg hej till din personliga inredningsdesigner!

När du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen! Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touche på din nya bostad.

Tänk på att! Ju tidigare du bokar din bostad – ju större möjligheter har du att påverka din inredning.

Kontakta mäklaren för att boka in en digital visning!

0733-26 26 10

Helena Lindhjö, Fastighetsmäklare, Lena ström fastighetsbyrå