Familjeliv i FURULUND

Slutsålt projekt

Rum

5 rum

l

Boyta

134 kvm

Inflytt

2023

Pris

 Från: 3 095 000 kr
 Avgift: 6 395 kr/mån

Logotyp

Livet i Furulund

I Furulund ska vi nu bygga extra stora hus på hela 134 kvm! Husen får även bilplats och en härlig trädgård med bästa solläge.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun. Livet i Furulund är lugnt, tryggt och passar familjen som inte vill bo allt för långt från storstadens puls. Här lever man ett gott liv med närhet till naturen och till storstadens service.

Kommunikation

Med en kvarts bilresa till Lund och ytterligare 10 minuter till Malmö bor man på ett utmärkt pendelavstånd. För tonåringarna går bussarna smidigt till Lunds olika gymnasieskolor, och för de yngre erbjuder orten flera bra skolor.

Skola
Service

Med endast 10 minuters bilresa når man Center Syd som erbjuder butiker, restauranger och större matbutiker.

Din personliga inredningsdesigner

När du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo på återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen! Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touch på din nya bostad.

Furulund, Kävlinge kommun