Tillträtt projekt

2-planshus framsida med balkong

Tillträtt projekt

1:A Villan Bostadsrätt i Åhus

Familjevänligt med skog och bad

I härliga Täppet i Åhus bor du i en idyllisk miljö, omgiven av vacker tallskog, nära stad, strand och hav. Här finns alla förutsättningar för hela familjen att trivas med närheten till naturen och havet och såklart i de fina, nya vännerna som ni kommer att träffa.

Täppet ligger i norra delarna av Åhus i vackra omgivningar som präglas av ståtliga tallskogar och goda möjligheter till ett aktivt och naturnära familjeliv. Tillvaron här är lugn, trygg och bekväm. En kort cykeltur från din bostad ligger Åhus kilometerlånga sandstrand med flera fina badplatser som är ett eldorado för alla som äskar strand- och badliv. Längs hamnpromenaden och Köpmannagatan flockas resturanger, caféer och spännande butiker.  I Åhus centrala delar finns allt du behöver av livsmedelsbutiker, systembolag, vårdcentral och övrig service. Flera bra grundskolor och förskolor ligger på bekvämt avstånd från Täppet. Närmast ligger Villaskolan med klasser från F-6 medan de äldre barnen bekvämt cyklar till Sånnaskolan eller Rönnowskolan som ligger mer centralt i Åhus. 

Grobladsvägen 1–10

Vi bygger 10 nya 2-planshus.

Vilken är din nya adress?

Grobladsvägen 1-10 situationsplan

Välkommen till härliga Åhus!

122 kvm i 2 hela plan

Både balkong och uteplats

Plats för hela familjen

Säg Hej!

till din personliga inredningsdesigner

Grattis. Du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo. Nu återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen. Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touche på din nya bostad. 

Tänk på att! Ju tidigare du bokar din bostad – ju större möjligheter har du att påverka din inredning.

”Kärlek vid första ögonkastet. Precis som din första nalle.”