Fast pris
2 695 000 kr

Avgift: 5 453 kr/mån

 

Slutsålt!

Fast pris: 2 695 000 kr.
Avgift: 5 551 kr/mån

Trivsamma parhus med bostadsrätt

Bo nära havets brus och skogens sus på attraktiva Heden i Båstad

I natursköna omgivningar, nära strand och bad ska vi bygga tolv familjevänliga parhus med bostadsrätt. Här kan hela familjen trivas i två hela plan om cirka 121 kvm med 3–4 sovrum. Inflyttning juni/juli 2021.

Slutförsäljning pågår –
endast ett fåtal hus kvar.
Dags att boka nu!

 

 

Susanne Hansen, fastighetsmäklare

Ring!

076 872 76 29

Susanne Hansen 
Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån – Båstad

1:A Villan Bostadsrätt i Båstad

Familjevänligt med skog och bad

1:A Villans nya parhus på Heden ligger på ett ypperligt läge i nytt lyxigt område några minuters promenad från havet och stranden. Här springer du en runda i skogens motionsspår intill och tar cykeln in till restauranglivet i centrala Båstad på bara 20 minuter. I området finns välordnade grönytor och lekplats med grillplats, närhet till tennisbana och utegym mm. Pendlaren har bara 5 min på cykel från tågstationen i Tuvelyckan som är en del av nya Båstad. Välkommen till Heden – här kan du leva gott, ha kul och må bra på riktigt!

Läs mer

Båstad kommun strävar att vara det självklara valet för barnfamiljer i Öresundsregionen och aktiviteter och möjligheter är många här. Goda cykel- och promenadvägar gör att man enkelt kan ta sig till Båstad i väster och Mellbystrand i nordost. Omgivningarna kring Heden präglas av tillgången till skog och hav och är sedan länge populärt för både fritidsboende som åretruntboende. Ett stenkast från din bostad ligger Laholmsbuktens vackra strand som är den längsta sammanhängande sandstranden i Sverige. 12 kilometer med sanddyner och strandängar som följer den mjukt rundade Laholmsbukten hela vägen. Stranden är mjuk, bred och långgrund och inbjuder till sol, bad och strandaktiviteter! Här trivs både solbadare och barnfamiljer tillsammans med vind- och kitesurfare.

I närområdet finner du t ex Trollskogen vid Naturreservatet Skummeslöv Södra samt vandringsstigar som Bokskogen, Bäckstigen, Ekstigen och Tallstigen, allt i Eskilstorpsstrand. I Petersberg finner du dagligvaruhandel och tennisbanor. Riviera har fått namnet efter den finkorniga sandstranden där man på 40-talet byggde det lyxiga hotellet ”Rivieran”. I utkanten av området finner man Båstads nya knutpunkt – järnvägsstationen och Tuvelyckan som är en del av nya Båstad. I Tuvelyckan ligger också närmaste förskola och när barnen blir större finns bra skolor och gymnasie på cykelavstånd i centrala Båstad.

krikonslingan 1-12

Vilken blir din nya adress?

Välkommen till härliga Båstad!

121 kvm i 2 hela plan

Nytt, fräscht & funktionellt

Plats för hela familjen

Säg Hej!

till din personliga inredningsdesigner

Grattis. Du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo. Nu återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen. Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touche på din nya bostad. 

Tänk på att! Ju tidigare du bokar din bostad – ju större möjligheter har du att påverka din inredning.

”Kärlek vid första ögonkastet. Precis som din första nalle.”