Nya hem i Flyinge –
slutsålt projekt.

Rum

5 rum

l

Boyta

125 kvm

Inflytt

Juni 2022

Logotyp

Livet i Flyinge

Familjevänligt i natursköna Flyinge!

Flyinge ligger mitt i en levande landsbygd med trivsamma byar som ligger utspridda i natursköna omgivningar.

Många förknippar Flyinge med hästar och bygden är sannerligen ett paradis för alla natur- och hästälskare. Det lilla samhället ligger vackert beläget vid den slingrande Kävlingeån och omges av ett bördigt jordbrukslandskap.

Kommunikation

lyinge ligger en knapp mil söder om centralorten Eslöv. Lika nära är det till Lund som nås på 17 minuter med bil via E22:an. Närmaste Pågatågstation finns i Örtofta.

Skola

Den kommunala Flyingeskolan tar emot elever från förskoleålder upp till åk 6. Till skolan hör även fritidshem med tre avdelningar, skolbibliotek och en välutrustad idrottshall. 

Närområdet

Det lilla samhället ligger vackert beläget vid den slingrande Kävlingeån och omges av ett bördigt jordbrukslandskap.

Din personliga inredningsdesigner

När du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo på återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen! Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touch på din nya bostad. 

Flyinge