Nya parhus i Edenryd

Rum

3-4 rum

l

Boyta

100 kvm

Inflytt

Preliminärt år 2023

Pris

Fast pris: 2 295 000 kr
Avgift: 4 750 kr/mån

Livet i Edenryd

Välkommen till ett nytt härligt hem i Edenryd!

Husen på 100 kvm är välplanerade och flexibla. Valet mellan ett fjärde rum eller inte är fritt – och husen får man själv anpassa med alla fina tillval som erbjuds.

De egna tomterna med bilplats nära huset skapar villakänsla för de boende. 
Vi har tagit extra fasta på ortens kvaliteer och kopplat samman området med havet, baden, rekreation i naturen och befintlig lekplats.

 

Kommunikation

Edenryd är en bebyggelse i Bromölla kommun i Skåne län belägen i Ivetofta socken. Området avgränsades till en småort före 2015, och räknas därefter som en del av tätorten Valje. På snirkliga stigar, och ny gång- och cykelbana som kopplas på befintligt nät,  tar man sig snabbt överallt. 

Skola

I närheten finns en F-6 skola med integrerad skolbarnsomsorg. På skolan är de knappt 130 elever och 20 personal. Skolan har både åldersblandade och åldershomogena klasser.

Närområdet

Vårt nya bostadsområde ligger 7 km från centrala Bromölla och inte långt från Sölvesborg. Orten Valje ligger i det vackra kustlandskapet mot Östersjön. I Valje och Edenryd är man alltid nära havet. Valjebadet är välbesökt sommartid och direkt öster om området ligger en pitoresk småbåtshamn.

Säg Hej!

Till din personliga inredningsdesigner

Grattis. Du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo. Nu återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen. Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touche på din nya bostad.

Tänk på att! Ju tidigare du bokar din bostad – ju större möjligheter har du att påverka din inredning.

Kontakta mäklaren!

070-84 49 489

Mim Roslund, Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån