Smygtitt på nya hem i Edenryd!

Fast pris
2 195 000kr
Avgift 4750 kr/mån

Nu går de sista husen!
Klicka här för att se vilka du kan välja på!

Fast pris
2 195 000kr
Avgift 4750 kr/mån

Enplans parhus med härlig uteplats

Smygtitt på nya hem i Edenryd!

Optimalahem logotyp

Optimala Hem i Edenryd

Nya hem i Edenryd!

Snart släpps etapp 1 av vårt nya bostadsområde i Edenryd och då går hus 1-10 att köpa. När dessa är slutsålda startar vi etapp 2.

Vårt nya bostadsområde ligger 7 km från centrala Bromölla och inte långt från Sölvesborg. Orten Valje ligger i det vackra kustlandskapet mot Östersjön. I Valje och Edenryd är man alltid nära havet. Valjebadet är välbesökt sommartid och direkt öster om området ligger en pitoresk småbåtshamn.

I Edenryd finns skola och service. Omkringliggande bebyggelse utgörs dels av hus med historiska anor men också av modern bebyggelse. Vi tar väl tillvara på de attraktiva förutsättningar som läget har. Det gäller närheten till vattnet, till naturen, rekreation och fritidsliv.

De egna tomterna med bilplats nära huset skapar ”villakänsla” för de boende. Våra hus är fantastiskt fina och på detta läge kan vi nu förverkliga många människors drömboende! Vi har tagit extra fasta på ortens kvaliteer och kopplat samman området med havet, baden, rekreation i naturen och befintlig lekplats. På snirkliga stigar, och ny gång- och cykelbana som kopplas på befintligt nät,  tar man sig snabbt överallt. Vi har valt att behålla områdets norra del öppet och gräsbeklätt då det ger luft och avstånd till befintlig fastighet. Den öppna platsen ska användas för gemensamma aktivitet för boende och besökare.

Välkommen till ett nytt härligt hem i Edenryd!

preliminära planlösningar

Enplanshuset på 100 kvm bjuder på en smart och välplanerad planlösning. Här finns två sovrum, badrum med tvättavdelning och gäst-wc. Vardagsrum i en öppen planlösning med ett snyggt kök i vinkel som har kontakt med övriga sociala ytor. I vardagsrummet bjuder de stora fönsterpartier på ett härligt ljusinsläpp. Från altandörren kommer man ut till trädäcket som blir som ett extra rum för både frukost i den värmande solen eller härliga grillkvällar i goda vänners lag. För den som önskar erbjuds en alternativ planlösning med ett ytterligare sovrum/arbetsrum.

Nya hem i Edenryd

3 till 4 rum & kök, 100 kvm

Nära till härliga bad

Nytt, fräscht & funktionellt

Tid över för annat

Tre bra skäl att bo i Optimalahem

Utsidan

Tänk dig ett hem, nytt och underhållsfritt med ett skönt trädäck och förråd. Liten täppa du sköter innan frukost! Husen och dess yttre underhåll sköts av föreningen. Du ska bara fortsätta göra det du har lust till!

Insidan

Tänk dig ett hem där det är varmt och skönt på golvet, överallt! Där det inte drar samt är behagligt tyst. Där luften byts ut flera gånger om dagen utan att du behöver vädra. Så är det att bo i ett Optimalt hem!

Pengar till annat

Tänk dig ett hem som det kostar ca 4000 kronor att värma upp per år. Ett hem som inte kräver tusenlappar i underhåll varje år. Ett hem som är så lätt att städa att du kan låta bli att köpa tjänsten. Så är det i ett Optimalt hem!

Grönt kvarter nära lek och bad

Edenryd sitplan

Designat och klart

Ditt nya hem är designat av Mija Kinning

När du flyttar in i ditt nya hem  är det bara att njuta av vardagslyxen i en bostad från Optimalahem. Du får ett nyckelfärdigt boende där vår duktiga inredningsdesigner Mija Kinning, känd från bland annat TV4s Bygglov, har komponerat en modern och stilsäker inredning. För dig återstår bara det roliga. Att sätta din egen personliga stil på ditt nya hem. Här finns ett unikt tillfälle att förvärva ett nyproducerat hem till fast pris, ingen stress, ingen budgivning och med fast inflyttningsdag!

Ett Optimalt hem ska vara en bra affär

Vi har genom åren skapat över 35 bostadsrättsföreningar i Skåne och sammantaget 500 bostadsrätter till Skåningar. Vi har hittat rätt när det gäller kvalitet och pris, bra standard och bra lägen på de hus som vi bygger. Det har gjort att de alltid varit attraktiva och lättsålda för oss,  än mer lättsålda för dem som köpt, att de dessutom har gjort en rejäl vinst på sina hus är väldigt trevligt tycker vi.

 

Eller kontakta mäklaren!

070-835 09 29

Kim Hansson
Fastighetsmäklare, Fastighetsbyrån