Nya hem i sköna Skurups Västeräng!

Detta projekt är nu helt fullbokat.
Vill du ställa dig i reservkö?
Ring våra mäklare, kontaktuppgifter hittar du nedan.

Optimalahem logotyp

Västeräng

Bo i Skurup med tid över för livets goda!

Trivsamma Skurup ligger mitt i hjärtat av södra Skåne, mitt mellan Romeleåsens skogsklädda sluttningar och  sydkustens långa sandstränder. Här bor man naturskönt med småstadskänsla, nära hav och landsbygd men också på lagom avstånd till städer som Ystad, Trelleborg, Lund och Malmö. Med utmärkta kommunikationer via E65 och pågatåg erbjuder Skurup ett attraktivt pendlingsavstånd till arbetsplatser i hela Öresundsregionen. För dig som drar till sydligare breddgrader på vintern så är Skurup Airport nära, eller ta tåget till incheckningen på Kastrup – Malaga nästa!!

I Skurups tätort finns allt man behöver för bekvämt vardagsliv. Mataffärer, butiker, banker och restauranger.

Omgivningarna kring Skurup har också mycket att bjuda på i form av naturupplevelser och förströelser. I närbelägna Abbekås finns den pittoreska hamnen med en mysig hamnkrog. En bit utanför byn ligger du en bra golfbana. I byarna runt omkring hittar du trevliga gårdsbutiker och mysiga caféer finns att besöka längs med vägarna. På Svaneholms Slott arrangeras både konstutställningar och konserter. Ta med familjen och utforska de fina vandringsleder som omger slottet. Sommartid tar ni med fördel cykeln ner till de vackra stränderna vid Mossbystrand och Bingsmarken. Föredrar du poollivet så väljer du friluftsbadet som ligger precis bredvid idrottshallen.

Fakta

Befolkningsmängd: Cirka 8 500
Avstånd: Skurup-Malmö Airport 18 km, Ystad 25 km, Malmö 38 km

Optimala hems 12 parhus vid Stattenavägen

Bekvämt boende i Skurup

3 till 4 rum & kök, 100 kvm

Nytt, fräscht & funktionellt

Tid över för annat

preliminära planlösningar

Enplanshuset bjuder på en smart och välplanerad planlösning. Här finns två sovrum, badrum med tvättavdelning och gäst-wc. Vardagsrum i en öppen planlösning med ett snyggt kök i vinkel som har kontakt med övriga sociala ytor. I vardagsrummet bjuder de stora fönsterpartier på ett härligt ljusinsläpp. Från altandörren kommer man ut till trädäcket som blir som ett extra rum för både frukost i den värmande solen eller härliga grillkvällar i goda vänners lag. För den som önskar erbjuds en alternativ planlösning med ett ytterligare sovrum/arbetsrum.

Solstudie

Tre bra skäl att bo i Optimala hem

Utsidan

Tänk dig ett hem, nytt och underhållsfritt med ett skönt trädäck och förråd. Liten täppa du sköter innan frukost! Husen och dess yttre underhåll sköts av föreningen. Du ska bara fortsätta göra det du har lust till!

Insidan

Tänk dig ett hem där det är varmt och skönt på golvet, överallt! Där det inte drar samt är behagligt tyst. Där luften byts ut flera gånger om dagen utan att du behöver vädra. Så är det att bo i ett Optimalt hem!

Pengar till annat

Tänk dig ett hem som det kostar ca 4000 kronor att värma upp per år. Ett hem som inte kräver tusenlappar i underhåll varje år. Ett hem som är så lätt att städa att du kan låta bli att köpa tjänsten. Så är det i ett Optimalt hem!

Designat och klart

Ditt nya hem är designat av Mija Kinning 

När du flyttar in i ditt nya hem i Skurup är det bara att njuta av vardagslyxen i en bostad från Optimala hem. Du får ett nyckelfärdigt boende där vår duktiga inredningsdesigner Mija Kinning, känd från bland annat TV4s Bygglov, har komponerat en modern och stilsäker inredning. För dig återstår bara det roliga. Att sätta din egen personliga stil på ditt nya hem. Här finns ett unikt tillfälle att förvärva ett nyproducerat hem till fast pris, ingen stress, ingen budgivning och med fast inflyttningsdag!

Ett Optimalt hem ska vara en bra affär

Vi har genom åren skapat över 35 bostadsrättsföreningar i Skåne och sammantaget 500 bostadsrätter till Skåningar. Vi har hittat rätt när det gäller kvalitet och pris, bra standard och bra lägen på de hus som vi bygger. Det har gjort att de alltid varit attraktiva och lättsålda för oss,  än mer lättsålda för dem som köpt, att de dessutom har gjort en rejäl vinst på sina hus är väldigt trevligt tycker vi.

 

Therese Malekzadeh
Therese Malekzadeh

Kontakta våra mäklare för bokning och mer information!

Therese Malekzadeh
Mäklare, Länförsäkringar Fastighetsförmedling
0705-61 60 70

Julia Persson Rékalos
Mäklarassistent
0709-10 17 94