Slutsålt projekt

 

Slutsålt projekt

Västeräng

Bo i Skurup med tid över för livets goda!

Trivsamma Skurup ligger mitt i hjärtat av södra Skåne, mitt mellan Romeleåsens skogsklädda sluttningar och  sydkustens långa sandstränder. Här bor man naturskönt med småstadskänsla, nära hav och landsbygd men också på lagom avstånd till städer som Ystad, Trelleborg, Lund och Malmö. Med utmärkta kommunikationer via E65 och pågatåg erbjuder Skurup ett attraktivt pendlingsavstånd till arbetsplatser i hela Öresundsregionen. För dig som drar till sydligare breddgrader på vintern så är Skurup Airport nära, eller ta tåget till incheckningen på Kastrup – Malaga nästa!!

I Skurups tätort finns allt man behöver för bekvämt vardagsliv. Mataffärer, butiker, banker och restauranger.

Omgivningarna kring Skurup har också mycket att bjuda på i form av naturupplevelser och förströelser. I närbelägna Abbekås finns den pittoreska hamnen med en mysig hamnkrog. En bit utanför byn ligger du en bra golfbana. I byarna runt omkring hittar du trevliga gårdsbutiker och mysiga caféer finns att besöka längs med vägarna. På Svaneholms Slott arrangeras både konstutställningar och konserter. Ta med familjen och utforska de fina vandringsleder som omger slottet. Sommartid tar ni med fördel cykeln ner till de vackra stränderna vid Mossbystrand och Bingsmarken. Föredrar du poollivet så väljer du friluftsbadet som ligger precis bredvid idrottshallen.

Fakta

Befolkningsmängd: Cirka 8 500
Avstånd: Skurup-Malmö Airport 18 km, Ystad 25 km, Malmö 38 km

Bekvämt boende i Skurup

3 till 4 rum & kök, 100 kvm

Nytt, fräscht & funktionellt

Tid över för annat

preliminära planlösningar

Enplanshuset bjuder på en smart och välplanerad planlösning. Här finns två sovrum, badrum med tvättavdelning och gäst-wc. Vardagsrum i en öppen planlösning med ett snyggt kök i vinkel som har kontakt med övriga sociala ytor. I vardagsrummet bjuder de stora fönsterpartier på ett härligt ljusinsläpp. Från altandörren kommer man ut till trädäcket som blir som ett extra rum för både frukost i den värmande solen eller härliga grillkvällar i goda vänners lag. För den som önskar erbjuds en alternativ planlösning med ett ytterligare sovrum/arbetsrum.

Solstudie