Slutsålt!

1:a Villan Beckasinvägen Jonstorp

Familjeparadis nära stranden med dagis, skola, bibliotek, fotboll, tennis med mera inom 100 meter

I natursköna omgivningar, nära strand och bad planerar vi att bygga tolv familjevänliga radhus med bostadsrätt. Här kan hela familjen trivas på 124 kvm med 4 sovrum. Välkommen att boka ditt nya hem. Fast pris och först till kvarn!

Ulrika Sörensen, mäklare

Ring för bokning och mer information!

070-978 19 19

Ulrika Sörensen, Fastighetsmäklare, Mäklarhuset

1:A Villan Bostadsrätt i Jonstorp

Familjevänligt i natursköna Jonstorp

Trivsamma Jonstorp ligger vackert beläget vid porten till Kullabygden, vid Skäldervikens strand cirka 8 kilometer norr om Höganäs. Här bor man harmoniskt och lugnt med vackra naturupplevelser, badstränder och aktiviteter inom nära räckhåll. I samhället finns allt som behövs för en bekväm och trygg vardag; skola och förskolor, aktiva idrottsföreningar, matbutik och gästgivaregård. 

Mitt i samhället ligger Kullaparken där byns stoltheter, Jontorp Hockey och Jonstorp IF håller till. Båda klubbar har bra barn- och ungdomsverksamheter med lag i alla åldrar. Här hittar man också Jonstorpsskolan F-9 och ortens bibliotek. Jonstorp ligger också bara några minuters bilresa från den populära turist- och sommarorten Arild. Både Jonstorp och Arild ligger vackert belägna vid Skälderviken och erbjuder fina sandstränder och badplatser.

Den 6 juni varje år arrangerar ortens byalag Jonstorpsdagen och under första helgen i juli arrangeras Kullamarknaden med tivoli och knallar. Det finns även en gymnastikförening och jolleskola i den lilla hamnen för de små. Besökare kommer för att uppleva Tunneberga Gästgivaregård, bo på STF Vandrarhem Jonstorp samt  se Jonstorps kyrka som är byggd av gråsten i romansk stil och uppfördes på 1100- eller 1200-talet. På kyrkogården vilar den berömde sångaren och skådespelaren Edvard Persson som bodde i Revkroken utanför Jonstorp fram till sin död 1957.

Jonstorp ligger strategiskt bra till för dagpendling. Med ca 10 minuter till E6:an är du snart i Helsingborg eller Ängelholm. Från centrum går busslinje 224 mot Arild och 225 som tar dig till Ängelholm eller Höganäs och vidare mot Helsingborg.

Fakta
Befolkningsmängd: Cirka 1900
Förskola: Havets förskola och Revets förskola
Grundskola: Jonstorpsskolan åk F-9
Avstånd: Ängelholm-Helsingborg Airport 20 km, Helsingborg 25 km

Beckasinvägen

Vi bygger 12 familjevänliga radhus!

Vilket blir ditt nya hus?

Situationsplan 1:aVillan, Jonstorp

Välkommen till härliga Jonstorp!

124 kvm med 4 sovrum

Trädgård med uteplats

Plats för hela familjen

Allrum med utsikt på plan 2

Säg Hej!

till din personliga inredningsdesigner

Grattis. Du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo. Nu återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen. Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touche på din nya bostad. 

Tänk på att! Ju tidigare du bokar din bostad – ju större möjligheter har du att påverka din inredning.

”Kärlek vid första ögonkastet. Precis som din första nalle.”