Slutsålt!

 

barfota i gräset
Boka nu! Call to action

Byt asfalten mot gräs och balkongen mot uteplats!

I natursköna omgivningar, med Flyinge ängar som granne, kommer vi att bygga tolv familjevänliga hem med bostadsrätt. Här kan hela familjen trivas på 125 kvm med 4 sovrum. Ett lugnt och tryggt boende i en lantlig idyll med gott om plats att växa upp bland hästhagar och ängar, nära skola och idrottsplats.

1:A Villan Bostadsrätt i Flyinge

Familjevänligt i natursköna Flyinge

Flyinge ligger mitt i en levande landsbygd med trivsamma byar som ligger utspridda i natursköna omgivningar. Många förknippar Flyinge med hästar och bygden är sannerligen ett paradis för alla natur- och hästälskare. Det lilla samhället ligger vackert beläget vid den slingrande Kävlingeån och omges av ett bördigt jordbrukslandskap.

Flyinge är känt för sina kopplingar till häst- och ridsport och är norra Europas främsta mötesplats för hästar och människor med universitet, yrkeshögskola och gymnasium. Flyinge ligger en knapp mil söder om centralorten Eslöv. Lika nära är det till Lund som nås på 17 minuter med bil via E22:an. Närmaste Pågatågstation finns i Örtofta. Den kommunala Flyingeskolan tar emot elever från förskoleålder upp till åk 6. Till skolan hör även fritidshem med tre avdelningar, skolbibliotek och en välutrustad idrottshall. På orten finns även en större sedan länge etablerad plantskola, Flyinge Plantshop. Naturreservatet Flyinge ängar ligger strax söder om byn och från högt liggande, sandiga marker har man fin utsikt över det öppna landskapet och fuktängarna längs Kävlingeån. 

Fakta
Befolkningsmängd: cirka 1000
Förskola: Förskolan Häggebo
Grundskola: Flyingeskolan åk F-6
Avstånd: Lund 8 km, Eslöv, 9 km, Malmö Airport 30 km

dressyrvägen

Vi planerar 14 familjevänliga hus!

Vilket blir ditt nya hem?

Dressyrvägen, Flyinge-Situationsplan

Bo granne med Flyinge ängar

125 kvm med 4 sovrum

Trädgård med uteplats

Plats för hela familjen

Allrum med utsikt på plan 2

Mija Kinning

Säg Hej!

till din personliga inredningsdesigner

Grattis. Du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo. Nu återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen. Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touche på din nya bostad. 

Tänk på att! Ju tidigare du bokar din bostad – ju större möjligheter har du att påverka din inredning.

”Kärlek vid första ögonkastet. Precis som din första nalle.”