Nya hem i Furulund!

Nu går de sista husen!
Klicka här för att se vilka du kan välja på!

Furulund

Nya hem i Furulund!

I Furulund ska vi nu bygga extra stora hus på hela 134 kvm! Husen får även bilplats och en härlig trädgård med bästa solläge.

Furulund är en tätort i Kävlinge kommun. Livet i Furulund är lugnt, tryggt och passar familjen som inte vill bo allt för långt från storstadens puls. Här lever man ett gott liv med närhet till naturen och till storstadens service.

Med en kvarts bilresa till Lund och ytterligare 10 minuter till Malmö bor man på ett utmärkt pendelavstånd. För tonåringarna går bussarna smidigt till Lunds olika gymnasieskolor, och för de yngre erbjuder orten flera bra skolor.

Prislista:
 Hus 1-6:  3 295 000 kr
Hus 7-16: 3 095 000 kr
Avgift: 6395 kr/mån

Mija Kinning

Säg Hej!

till din personliga inredningsdesigner

Grattis. Du har hittat ditt drömhus på den plats du vill bo. Nu återstår bara det roliga. För en av de roligaste sakerna med att flytta in i ett alldeles nybyggt hus är att du själv bestämmer inredningen. Grunden är lagd tack vare 1:A Villans originalinredning. Nu är det bara du som ska krydda med din egen stil och smak.

När du köper en bostadsrätt från 1:A Villan ingår en noga utvald originalinredning med maskiner, utrustning och material av hög kvalitet. Inredningen är smakfullt komponerad av den kända inredningsdesignern Mija Kinning. Om du vill göra det riktigt lätt för dig låter du hennes fingertoppskänsla styra – eller så tar du hjälp av Mija för att skapa din alldeles egen touche på din nya bostad. 

Tänk på att! Ju tidigare du bokar din bostad – ju större möjligheter har du att påverka din inredning.

Kontakta Mäklare Lena Fridlund Danielsson

Kontakta mäklaren!

072-988 00 84

Linda Pihl
Fastighetsmäklare, Lena ström fastighetsbyrå